jueves, 26 de abril de 2012

Segona sessió a l'escola Prat de la Riba

Avui hem fet la segona sessió amb el petit grup de jugadores de l'escola Prat de la Riba, sis futures promeses que apunten molt bones maneres. L'entrenament ha estat centrat en l'habilitat del bot i les nenes han practicat exercicis i jocs relacionats amb aquest concepte tècnic.


Tal i com explica la gènia al nostre conte La Màgia del Bàsquet, botar sembla fàcil però no ho és tant, i requereix paciència i constància. Però una vegada s'aprenen els principis bàsics arriba l'emoció de poder traslladar la pilota per la pista sense perdre el control i realitzant canvis de mà i de direcció.


La sessió també ha combinat el bot amb el llençament a cistella, per incorporar tots els elements que va presentant el taller, i les joves jugadores han disfrutat de valent competint entre elles per equips en diversos jocs on havien de botar i llençar tot seguit.


Finalment ens hem acomiadat repartint la tercera fulla del conte La Màgia del Bàsquet, a l'espera de que arribi la següent sessió per poder experimentar el tercer desig concedit per la gènia, compartir la diversió i l'emoció amb les amigues, fet que coneixeran a través de la passada i el joc d'equip, finalitat última i més important del nostre esport!


No hay comentarios:

Publicar un comentario