jueves, 19 de abril de 2012

Segona sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dijous)

Malauradament la pluja i el vent han estat protagonistes a la segona sessió del Taller amb el grup dels dijous del centre educatiu Lola Anglada, fet que ens ha obligat a desenvolupar l'entrenament sota el porxo de l'escola i amb diverses dificultats d'espai.


Tot i així hem continuat amb el pla previst i hem fet lectura de la tercera fulla del conte La Màgia del Bàsquet, on les joves jugadores han pogut conèixer el segon desig concedit per la nostra gènia del bàsquet. La Sara i la Maria, les protagonistes del conte, aconsegueixen el segon desig, emocionar-se, a través del bot de la pilota, i les participants del Taller s'han dispossat a probar elles també què és això d'emocionar-se jugant a bàsquet.


Tot i les limitacions de l'espai, les nenes han realitzat diversos exercicis de bot amb ganes i molt interés, i també han pogut combinar el bot amb el llançament a cistella, amb un enorme èxit d'il·lusió i participació per part de les petites jugadores.


Malgrat les condicions climatològiques adverses, les sensacions a la segona sessió també han estat molt bones, i el Taller de Bàsquet Femení es confirma com una activitat amb una participació espectacular per part de les nenes dels col·legis d'Esplugues! Esperem continuar així fins al final!


No hay comentarios:

Publicar un comentario