viernes, 4 de mayo de 2012

Tercera sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dijous)

El grup dels dijous de l'escola Lola Anglada ha estat el primer de tot el Taller en realitzar la tercera sessió d'entrenament, dedicada a la passada de la pilota i, en conseqüència, el joc col·lectiu, el concepte més complexe i important del nostre esport.


Com gairebé sempre, la sessió va començar amb la lectura de la corresponent part del conte, en aquest cas ja la quarta fulla on la gènia del bàsquet concedeix a les dues joves amigues el tercer desig, poder compartir la diversió i l'emoció amb les seves amigues. Les futures promeses del Lola Anglada es van mostrar molt participatives durant la lectura i especialment intrigades per com finalitzarà la història, fet que podran descobrir a la quarta i última sessió d'entrenament del Taller.


Un cop realitzada la lectura el grup va passar a aplicar el concepte tècnic de la passada amb diferents exercicis senzills que, progressivament, van anar afegint també els anteriors conceptes treballats, el llençament a cistella i el bot de la pilota.


Els tres conceptes junts expliquen ja molt del que és el bàsquet, i les joves jugadores cada cop s'apropen més a la última sessió, on descubriran el joc d'equip i els conceptes generals de atac i defensa. La gènia del bàsquet ha fet la seva feina concedint diversió, emoció i companyerisme a través d'aquest esport que tant ens agrada i que intentem contagiar a totes les Futures Promeses de la ciutat d'Esplugues.


La sessió, com sempre, va finalitzar amb les fotos de grup corresponents i emplaçant a les petites a que no faltin a l'última sessió, per poder descobrir quin final té el nostre conte La Màgia del Bàsquet i per poder sentir i aplicar tot els conceptes treballats a la pista i amb les companyes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario