miércoles, 25 de abril de 2012

Segona sessió a l'escola Joan Maragall

Ahir dimarts vam realitzar la segona sessió a l'escola Joan Maragall, novament amb un impressionant èxit de participació per part de les futures promeses del bàsquet d'Esplugues. Trenta quatre nenes van realitzar l'activitat, el grup més gran de totes les escoles de la ciutat.


Vam començar l'entrenament realitzant la lectura de la tercera fulla del conte La Màgia del Bàsquet i ràpidament vam passar a l'acció portant a terme el segon desig que la gènia concedeix a les dues petites protagonistes de la història. En aquest cas, les nenes volen emocionar-se i ho aconsegueixen a través de l'habilitat del bot de la pilota.


Durant la sessió vam possar en pràctica diferents exercicis i jocs per començar a conèixer aquest aspecte tècnic i les seves implicacions, i les petites jugadores van disfrutar d'allò més botant i, evidentment, llençant també a cistella. L'emoció i la diversió van arribar rapidament i totes s'ho van passar d'allò més bé.


El proper dia presentarem i treballarem el tercer i últim desig, compartir totes aquestes experiències amb les amigues, probablement l'aspecte més important i educatiu d'aquest excel·lent joc d'equip com és el bàsquet!


No hay comentarios:

Publicar un comentario