jueves, 19 de abril de 2012

Primera sessió a l'escola Matilde Orduña

La sorpresa més gran va arribar dimarts 17 a la primera sessió a l'escola Matilde Orduña. Després de vàries setmanes treballant per intentar possar en marxa el taller al centre educatiu, ens vam trobar amb un increïble grup conformat per 24 nenes il·lusionades amb formar part de l'activitat!


La lectura del conte va ser tot un èxit i les futures promeses es van animar a seguir els passos de la Sara i la Maria, les protagonistes de la història juntament amb la gènia del bàsquet que els hi concedeix tres dessitjos. El primer d'ells, divertir-se llençant a cistella, el van viure directament amb molta il·lusió i implicació.





Els diferents jocs i activitats de llançament que vam realitzar van generar alegria i molta diversió entre les joves jugadores, que no veien el moment de deixar de pràcticar el nostre estimat esport!




La sessió va finalitzar amb gran alegria i amb moltes ganes de tornar a trobar-nos a la segona sessió, per tal de conèixer i experimentar el segon desig concedit per la nostra gènia, emocinar-se! Garantitzat que ho aconseguirem!


No hay comentarios:

Publicar un comentario