jueves, 19 de abril de 2012

Segona sessió a l'escola Gras i Soler

Dimarts passat vam fer la segona sessió del Taller a l'escola Gras i Soler, el primer centre que arriba ja a aquest punt on les nenes participants reben la tercera fulla del conte La Màgia del Bàsquet i conèixen el segon desig concedit per la nostra gènia a la Maria i la Sara.


El primer desig va ser divertir-se, i ho van fer a través del llançament a cistella, i el segon és emocionar-se, i ho aconsegueixen a través del bot i el desplaçament pel camp de bàsquet amb la pilota.

 
Tant la lectura del conte com la possada en pràctica del bot van fer que les joves jugadores disfrutessin d'allò més i vam aconseguir el segon objectiu: fer que s'emocionessin amb la pràctica del nostre esport!


Els diferents exercicis, que incorporaven el bot de la pilota i també el llançament a cistella, així com la competició per equips amb diversos jocs, van provocar un gran ambient durant tot l'entrenament i les nenes van tornar a mostrar-nos que estan carregades d'il·lusió i ganes d'apendre i disfrutar cada dia més!




No hay comentarios:

Publicar un comentario