sábado, 21 de abril de 2012

Segona sessió a l'escola Isidre Martí

Ahir divendres vam realitzar la segona sessió del Taller amb el grup de Futures Promeses de l'escola Isidre Martí. La setmana no va poder acabar millor amb la participació de 28 nenes engrescades i il·lusionades amb La Màgia del Bàsquet!


L'entrenament va girar entorn el bot, el segon desig que la gènia del bàsquet concedeix a les dues nenes per poder emocionar-se practicant el nostre esport. Les nenes van realitzar diversos exercicis relacionats amb aquesta habilitat tècnica i van poder comprobar el sentiment i l'emoció de desplaçar-se per la pista botant la pilota.
Conjuntament amb el bot les petites jugadores també van tornar a experimentar amb el llançament a cistella, per conformar així una sessió divertida i emocionant a parts iguals. L'interés i la implicació de totes elles va ser excel·lent i van disfrutar de valent amb els jocs i competicions pròpies del nostre esport.El I Taller de Bàsquet Femení FUTURES PROMESES continua doncs amb un increible èxit de participació i il·lusió a totes les escoles d'Esplugues i esperem continuar així fins al final, contagiant la màgia del bàsquet a totes les nenes de la nostra ciutat!
No hay comentarios:

Publicar un comentario