jueves, 26 de abril de 2012

Segona sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dimecres)

Donat que totes les nenes del grup dels dimecres de l'escola Lola Anglada són de 4art curs, amb elles plantejem una dinàmica una mica diferent. Ahir vam realitzar la segona sessió del Taller directament encarada a l'activitat de pista, amb el bot com a nucli central de tots els exercicis i activitats.


 Les joves jugadores ja no són tant petites i poden assimilar molts més conceptes de bàsquet, i per aquest motiu els entrenaments són molt més semblants a una sessió normal amb un equip. Dintre dels exercicis proposats, les nenes van practicar els canvis de mà normals i inclús per sota de les cames.


 Tot el grup va disfrutar d'allò més, i inclús vam finalitzar la sessió amb una mica de partit, activitat que concentra tots els elements propis del nostre esport. Les sensacions van ser excel·lents, així com el nivell d'implicació de les futures promeses del bàsquet d'Esplugues.


 A més, van tenir l'oportonitat d'enregistrar en video algunes imatges que ens han permès fer aquest primer muntatge, esperem que us agradi i que el compartiu amb els vostres amics i coneguts!




No hay comentarios:

Publicar un comentario