jueves, 19 de abril de 2012

Primera sessió a l'escola Prat de la Riba

El passat dijous 12 d'abril vam realitzar la primera sessió del Taller de Bàsquet Femení FUTURES PROMESES a l'escola Prat de la Riba, amb un petit però molt implicat grup de jugadores.





La dinàmica va ser excel·lent i vam aprofitar per portar a terme l'activitat d'una forma molt més propera i atenta amb les petites, que primer van gaudir de la presentació del nostre conte La Màgia del Bàsquet, amb una lectura participativa i molt divertida.




Un cop finalitzada la lectura de les dues primeres pàgines del conte, vam passar directament a seguir els consells de la nostra gènia del bàsquet i les nenes van comprobar que llençar a cistella era molt divertit, sobretot quan la pilota entrava dins la cistella!




La sessió va finalitzar amb diversos jocs de llançament i totes les nenes van sortir del Taller molt contentes amb el seu primer contacte amb el bàsquet, objectiu principal d'aquesta activitat. Esperem que per la segona sessió el grup pugui creixer una miqueta més per apropar així la màgina del nostre esport a totes les nenes de l'escola Prat de la Riba!


No hay comentarios:

Publicar un comentario