miércoles, 16 de mayo de 2012

Tercera sessió a l'escola Gras i Soler

També ahir a la tarda vam realitzar la tercera sessió amb el grup de Futures Promeses de l'escola Gras i Soler, amb el concepte de passar la pilota com a eix central de l'activitat. Les joves jugadores van llegir la fulla corresponent del conte i, de seguida, van possar en pràctica el tercer desig concecit per la gènia del bàsquet.


Amb diferents exercicis i jocs, les petites van conèixer diferents tipus de passades, i van aplicar-les juntament amb el bot i el llançament a cistella, els conceptes treballats en anteriors sessions. Totes van disfrutar molt amb l'entrenament, treballant amb implicació per apendre els conceptes fonamentals del bàsquet.


Per finalitzar la sessió vam organitzar el divertit joc del mocador aplicat al nostre esport, i les joves jugadores van fer dos equips i van competir amb moltíssima energia, demostrant que ja de ben petites poden esforçar-se i, al mateix temps, gaudir moltíssim de l'esport.


Finalment ens vam acomiadar fins la propera sessió, la quarta i última, on rebran la última fulla del conte i on coneixeran una mica més d'aquest esport amb una visió més general del joc. Les esperem a totes per tancar un Taller de Bàsquet Femení excel·lent a l'escola Gras i Soler.




No hay comentarios:

Publicar un comentario