jueves, 10 de mayo de 2012

Tercera sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dimecres)

El grup dels dimecres de l'escola Lola Anglada és especial perquè totes les futures promeses són de 4art curs i de la mateixa classe, fet que els hi dona unes característiques molt pròpies i les conforma gairebé com un equip de bàsquet directament.


La sessió d'ahir, ajustada a l'edat i funcionament del grup, va presentar l'habilitat de la passada com la funció essencial que fa del bàsquet un esport d'equip, amb tot el que això implica: companyerisme, solidaritat, empatia i, en definitiva, apendre a formar part d'un projecte comú.


Les joves jugadores van estar practicant diferents tipus de passades, i posteriorment van passar a combinar-les amb la resta d'elements del joc, el bot i el llançament a cistella. Les sensacions durant tota la sessió van ser excel·lents i les noies van disfrutar amb l'activitat i amb el grup de companyes.


La propera serà ja l'última sessió i estarà dedicada al joc en la seva totalitat, amb els elements ofensius treballats i presentant l'altre gran concepte fonamental, la defensa. Esperem que tot el procés d'aprenentatge, més les experiències que tindran el diumenge 27 de maig veient un partit de jugadores cadets (14 i 15 anys) a nivell interterritorial, i el dissabte 9 de juny participant de la festa del bàsquet escolar amb partidets, activitats i sorpreses a La Plana (de 09.00h a 14.00h), puguin aconseguir que les Futures Promeses s'engresquin a iniciar de veritat la pràctica del nostre esport de forma continuada.


Aquesta és, evidentment, la nostra il·lusió!

No hay comentarios:

Publicar un comentario