miércoles, 30 de mayo de 2012

Quarta sessió a l'escola Matilde Orduña

Ahir a la tarda vam realitzar la quarta sessió a l'escola Matilde Orduña, novament amb un èxit absolut de participació! Vint-i-tres futures promeses no es van voler perdre l'últim entrenament del Taller de Bàsquet Femení i el van disfrutar d'allò més!


Inicialment vam fer lectura de la darrera fulla del nostre conte, per conèixer com acava la història de la Sara i la Maria al voltant de La Màgia del Bàsquet, i les joves jugadores van participar molt activament en la lectura i els comentaris posteriors.


I a continuació vam passar a l'acció per recordar tots els elements treballats durant el taller i tornar a disfrutar d'ells: llençar, botar i passar són la columna vertebral del nostre esport i esperem haver estat capaços d'il·lustrar a les futures promeses i fer-les gaudir de veritat amb el bàsquet.


La sessió va finalitzar amb l'acomiadament de totes, les fotografies habituals, i emplaçant-les a les dues activitats que queden pendent: la cloenda del Taller el divendres 8 de juny a les 19.00h al Centre Municipal Puig Coca, on totes les nenes participants rebran un bonic regal, i la Festa del Bàsquet Escolar el dissabte 9 de juny de 09.00h a 14.00h a La Plana, on les petites jugadores podran disfrutar de partidets de bàsquet, així com de jocs i activitats relacionades amb el nostre esport.


No hay comentarios:

Publicar un comentario