jueves, 17 de mayo de 2012

Quarta sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dijous)

Avui dijous 17 de maig hem realitzat la quarta i última sessió del Taller de Bàsquet Femení FUTURES PROMESES amb el grup dels dijous de l'escola Lola Anglada.


Com a totes les anteriors sessions, hem començat fent la lectura de la cinquena fulla del conte, i per fi hem pogut conèixer el final de la història de la Sara i la Maria i el seu somni a través de la màgia del bàsquet.


Un cop finalitzada la lectura, hem passat directament a l'acció fent diversos exercicis relacionats amb tots els conceptes treballats durant el taller, i les futures promeses han disfrutat jugant i competint amb molta alegria. El que més ens agrada d'aquest taller, sense dubte, és veure a les petites jugadores disfrutant moltíssim del nostre esport.


L'entrenament ha finalitzat amb les habituals fotografies, l'entrega de la última fulla del conte, informació del Campus Esplubàsquet d'aquest estiu, i recordant que ens queden per endavant dues cites importants: les excursions del diumenge 27 de maig a les 12.00h per veure un partit de bàsquet femení, i del dissabte 9 de juny de 09.00h a 14.00h per jugar partits durant la Festa del Bàsquet Escolar (totes dues activitats es realitzaran al CEM La Plana)









No hay comentarios:

Publicar un comentario