miércoles, 16 de mayo de 2012

Tercera sessió a l'escola Matilde Orduña

Ahir a la tarda vam realitzar a l'escola Matilde Orduña la tercera sessió del Taller dedicada a la passada de la pilota. El grup, molt implicat durant la lectura del conte, va conèixer com la gènia concedia el tercer desig a les dues amigues i, tot seguit vam passar a la práctica.


El grup de Futures Promeses va realitzar diversos exercicis per conèixer diferents tipus de passadas, així com la relació de la passada amb el bot i el llançament a cistella, incidint molt en la idea de que passar la pilota és compartir el joc amb les companyes.


La sessió d'entrenament, acompanyada d'un temps ideal per fer esport, va passar molt ràpid i les joves jugadores van disfrutar de valent amb els jocs finals, competint amb il·lusió i esforç!


Finalment vam fer les habituals fotos de grup i ens vam acomiadar fins la quarta i última sessió a l'escola, dedicada al joc en la seva totalitat i on tancarem el conte la Màgia del Bàsquet i els entrenaments al pati del col·legi, a l'espera de les dues excursions que resten per finalitzar completament el Taller de Bàsquet Femení FUTURES PROMESES.






No hay comentarios:

Publicar un comentario