viernes, 18 de mayo de 2012

Quarta sessió a l'escola Isidre Martí

Avui li ha tocat a l'escola Isidre Martí realitzar la quarta i última sessió del Taller de Bàsquet Femení. Les petites jugadores han fet ja tot el recorregut per conèixer la màgia del bàsquet a través del bot, el tir i la passada, i durant tot l'entrenament han disfrutat possant en pràctica els elements treballats.


La sessió, com sempre, ha començat amb la lectura de l'última fulla del conte, on la Sara i la Maria disfruten del bàsquet en la seva totalitat, però on també desperten del seu somni i tornen a la realitat.


I tot seguit hem passat als jocs i exercicis per recordar una mica tot ho treballat durant el Taller i poder disfrutar d'allò que veritablement agrada a les nenes, divertir-se, emocionar-se i compartir l'experiència amb les companyes a través d'un esport d'equip com és el bàsquet.


Finalment hem possat punt i final amb les habituals fotografies de grup i amb l'entrega de les fulles del conte pendents, així com amb informació de les excursions i de la jornada de cloenda que tindrà lloc el divendres 8 de juny a les 19.00h al Centre Puig Coca d'Esplugues, on farem un repàs de l'activitat, valorarem totes les opcions de cara al curs vinent, i obsequiarem a totes les participants del taller amb un bonic i merescut regal.


No hay comentarios:

Publicar un comentario