jueves, 22 de marzo de 2012

Primera sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dijous)

La Màgia del Bàsquet ha visitat aquesta tarda l'escola pública Lola Anglada per presentar el I Taller de Bàsquet Femení FUTURES PROMESES! L'assistència i participació de les nenes ha estat espectacular, 16 futures promeses només al grup dels dijous d'aquest centre educatiu, tot un èxit!




Amb una temperatura molt agradable i rodejats dels pares i mares que no volien perdres el desenvolupament de la sessió, hem començat presentant el conte La Màgia del Bàsquet fent una entretinguda i participativa lectura de les dues primeres pàgines i, tot seguit, portant a la pràctica el primer desig que la gènia del bàsquet ha concedit a les nenes protagonistes del conte: divertir-se llençant a cistella!




Les joves jugadores has disfrutat de valent practicant diversos jocs de tir i competició, demostrant molta habilitat i, sobretot, una gran il·lusió per apendre i pràcticar aquest esport.



La sessió ha finalitzat puntualment i totes les participants han disfrutat del bàsquet i han marxat a casa engrescades i contentes per l'activitat realitzada. Demà a les 16.30h la màgia del bàsquet arribarà a l'Escola Isidre Martí per continuar apropant la il.lusió pel nostre esport a totes les nenes de la ciutat d'Esplugues!




No hay comentarios:

Publicar un comentario