martes, 27 de marzo de 2012

Primera sessió a l'escola Joan Maragall

Avui hem iniciat la segona setmana del Taller amb la primera sessió a l'escola Joan Maragall, amb més de vint nenes participant de l'activitat i gaudint de la màgia del bàsquet.



Com a la resta de sessions, hem començat amb la lectura de les dues primeres fulles del nostre conte, seguit atentament per totes les futures promeses, que han conegut l'aventura màgica que viuen la Sara i la Maria, les dues protagonistes de la història.


I posteriorment ens hem possat en marxa per transferir La Màgia del Bàsquet allà on realment es fa evident, a la pista i amb les joves jugadores, que han llençat a cistella i practicat diversos jocs que els han permès disfrutar del primer desig de la gènia del bàsquet: divertir-se llençant a cistella! Les cares i les reaccions de les petites mostraven clarament que la màgia del bàsquet ha aconseguit el seu objectiu!


Finalment hem tancat la sessió convocant a totes les nenes per la següent data del Taller a l'escola Joan Maragall, que tindrà lloc un cop passades ja les vacances de Setmana Santa. Demà toca tornar a visitar l'escola Lola Anglada, per apropar al grup dels dimecres les mateixes sensacions extraordinàries que ens estan acompanyant a tots els centres que visitem!


 
Ens trobem demà aquí mateix per comentar la jugada, no hi falteu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario