viernes, 23 de marzo de 2012

Primera sessió a l'escola Isidre Martí

Aquesta tarda la sessió del Taller ha tingut lloc a l'escola Isidre Martí amb un rotund èxit de participació, amb més de trenta nenes participant de l'activitat, rodejades de tots els pares i mares que s'han volgut quedar a veure les evolucions de les seves petites.




Com a les anteriors sessions, hem començat presentant el conte La Màgia del Bàsquet a totes les nenes participants, que han llegit amb atenció i il·lusió les aventures de la Maria i la Sara amb la gènia del bàsquet que apareix de l'interior d'una pilota màgica.




Tot seguit hem iniciat l'activitat esportiva amb diversos jocs de tir i competició que han generat entusiasme entre les nenes participants, i també entre els pares i mares que no perdien detall dels llençaments a cistella de les futures promeses de l'Isidre Martí.




Dividides en grups, les nenes han disfrutat de valent possant en pràctica el primer desig concedit per la gènia, i al finalitzar la sessió totes volien seguir gaudint d'aquest esport durant més estona, fet que ens fa pensar que la màgia del bàsquet comença a fer de les seves entre les mes petites de la ciutat.




La setmana vinent anirem a visitar dos escoles més, dimarts al Joan Maragall i dimecres novament al Lola Anglada, aquesta vegada amb el grup dels dimecres. El desenvolupament de la primera setmana del Taller ha estat excel·lent, i segur que la propera continuarà amb la mateixa dinàmica. I aquí seguirem, compartint al nostre blog les experiències amb tots vosaltres.

Bon cap de setmana i fins dimarts de la propera!

No hay comentarios:

Publicar un comentario