miércoles, 28 de marzo de 2012

Primera sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dimecres)

Avui hem fet l'última sessió del Taller abans de Setmana Santa, aquesta vegada amb el grup dels dimecres del col·legi Lola Anglada, conformat totalment per nenes de 4rt curs, dotze futures promeses que s'ho han passat d'allò més bé jugant a bàsquet!


Donat que tot el grup era de 4art curs, aquesta vegada hem canviat la dinàmica de la sessió i no hem fet la lectura del conte sino que hem passat directament a l'acció. Les joves jugadores han realitzat diversos jocs de llançament a cistella per equips, demostrant molta competitivitat i una gran il·lusió per practicar aquest esport tan emocionant.


L'últim exercici de l'entrenament ha estat un mini partidet molt divertit, on les noies han disfrutat de valent i han corregut i lluitat per fer cistelles amb els seus equips. Després d'això ens hem acomiadat repartint a cada una d'elles les dues fulles del conte i fent la sessió de fotos habitual a tots els entrenaments.


Ara toca descansar fins després de Setmana Santa, vacances a les que marxem contents i satisfets amb aquest inici del Taller que ha estat un enorme èxit a tots els centres que hem pogut visitar. Després de les festes tornarem amb les piles carregades per continuar portant La Màgia del Bàsquet a totes les escoles de la ciutat d'Esplugues.


Ens veiem aquí mateix en un parell de setmanes, que disfruteu molt les festes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario