martes, 5 de junio de 2012

Quarta sessió a l'escola Gras i Soler

Tot just fa una setmana vam realitzar la quarta sessió del Taller a l'escola Gras i Soler, un dels grups més implicats i il·lusionats amb l'activitat  i amb el que hem disfrutat molt tots els entrenaments.


Seguint la dinàmica habitual vam començar la sessió amb la lectura de l'última fulla del conte La Màgia del Bàsquet, on les petites protagonistes de la història desperten del seu somni i es troben amb una agradable sorpresa al pati de casa seva. Les futures promeses del Gras i Soler han disfrutat el conte des del principi mostrant molt interés sempre per conèixer les evolucions de la Sara i la Maria i compartint les bones sensacions de la resolució final.


I després vam passar a l'acció i totes van possar en pràctica els conceptes treballats durant el taller, amb la idea central de disfrutar i apasionar-se amb l'esport que més ens agrada, el bàsquet.


Finalment va arribar l'hora dels acomiadaments, però no va ser un adeu sino un fins ben aviat per totes aquelles futures promeses que s'han vist contagiades per la màgia del bàsquet. Per part nostre, un autèntic plaer treballar amb el grup del Gras i Soler i esperem que moltes de les nenes s'animin a seguir gaudint de tot el que implica aquest esport d'equip tant especial i gratificant.
No hay comentarios:

Publicar un comentario