miércoles, 6 de junio de 2012

Quarta sessió a l'escola Joan Maragall

Ahir a la tarda vam realitzar la quarta sessió a l'escola Joan Maragall, un entrenament molt especial perquè és l'últim d'aquesta I edició del Taller de Bàsquet Femení FUTURES PROMESES. Tots els grups de les diferents escoles han fet ja el recorregut plantejat des de bon principi i han pogut conèixer i gaudir del bàsquet tal i com haviem programat.


La sessió va ser molt divertida i festiva, i vam optar per deixar que les petites disfrutessin lliurement del nostre esport fent el que més els hi venia de gust, sempre i quan fos amb pilota, cistella i companyes. Les petites van disfrutar de valent, i també ho vam fer els monitors, com a totes les sessions anteriors.


L'entrenament va finalitzar amb un entretingut partidet i amb molta aigua per protegir-nos del calor sofocant que ha acompanyat les últimes sessions del Taller, així com amb les habituals fotografies i l'entrega de l'última fulla del conte La Màgia del Bàsquet.


Ara si que si, les sessions d'entrenament han arribat a la fi i personalment estem molt contents del resultat a tots els centres educatius que han participat, precissament perquè les futures promeses ens han manifestat una i altra vegada que han gaudit d'allò més amb l'activitat, i també els pares i mares ens heu traslladat la vostra satisfacció amb la feina feta.


Gràcies a tots i totes, sobretot a la il·lusió i la passió de totes les joves jugadores, que ens han fet sentir que l'esforç per realitzar el Taller ha valgut i molt la pena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario