martes, 5 de junio de 2012

Quarta sessió a l'escola Lola Anglada (grup dels dimecres)

Sota un asfixiant sol d'estiu, el grup de futures promeses dels dimecres de l'escola Lola Anglada va realitzar la seva quarta i última sessió del taller, marca per la necessitat constant (i divertida per elles, en veritat) de refrescar-se i protegir-se dels sorprenents 30 graus de temperatura que havien de patir.


Com ha estat habitual amb aquest grup, donada la circunstància de que totes les futures promeses són de quart curs i de la mateixa classe, la sessió es va semblar més al treball d'un equip de minibàsquet que no pas al d'un grup normal del nostre taller. I l'últim entrenament no podia ser menys, i les jugadores van gaudir en equip del bàsquet jugant emocionants partidets entre elles i disfrutant amb molta alegria i naturalitat.


Al final de la sessió totes van recollir la última fulla del conte i estaven contentes per poder disfrutar de tota la història al complert, cinc pàgines plenes de somnis directament relacionats amb el bàsquet i el joc d'equip. Esperem que el nostre conte quedi com un bonic record d'aquesta activitat que hem realitzat amb tanta passió i il·lusió.


I a totes les que vulguin continuar gaudint de la màgia del bàsquet les esperem el proper curs per organitzar més entrenaments, més partits i tot el que elles vulguin disfrutar al voltant del bàsquet. El nostre compromís és que cap nena que vulgui jugar a bàsquet es quedi sense fer-ho!




No hay comentarios:

Publicar un comentario